nedjelja, 14. lipnja 2009.

11 NEDJELJA KROZ GODINU B

14. 06. 2009.

Ponedjeljak: Bl Anicet Koplin, kapucin
Petak: Presveto Srce Isusovo - Svetkovina
Subota: Bezgrešno Srce Marijino

Slijedeća nedjelja je 12. kroz godinu, mise su u 8,00; 10,00 i 19,00 sati

U četvrtak, 18. lipnja - nakon večernje sv. mise, u 19,30 sati – u prostorijama samostana naše sestre Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara organiziraju predavanje o Prevenciji krvnog tlaka. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

U petak, 19. lipnja na Presveto Srce Isusovo organiziramo hodočašće mladih naše župe u Međugorje, kao zahvalu za kraj školske godine. Hodočašće je besplatno, pod slijedećim uvjetima:

- prijaviti se mogu mladi od 16 – 25 godina starosti,
- obavezno moraju imati putovnicu ili osobnu iskaznicu,
- prebivalište moraju imati u našoj župi,
- za mlade od 16-18. godina roditelji moraju potpisati pristanak da mogu ići, listić za potpis će dobiti prilikom prijave.
- Prednost pri upisu imaju župni suradnici, framaši i krizmanici.
Polazi se u petak u 6,00 sati ujutro ispred naše crkve, a vračamo se isti dan najkasnije do 22,00 sata. U Međugorju ćemo imati zajedničku svetu misu, poći na brdo ukazanja, posjetiti Oazu mira, Cenacolo, na povratku ćemo posjetiti modro i crveno jezero i svetište Vepric.
Sa sobom treba ponijeti dokumente, nešto novaca, hranu i piće.

Prijaviti se možete u župnom uredu najkasnije do ove srijede.!
HODOČAŠĆE JE DAR PUTNIČKE AGENCIJE „ICHTIS-TRAVEL“ s kojom smo išli ovog proljeća u Asiz, na čemu vlasnici Nataši Bulić zahvaljujemo od srca!

U subotu, 20. lipnja na Bezgrešno Srce Marijino u našem Svetištu Gospe od Pojišana je druga subota velike devetnice za blagdan Velike Gospe:

Sv. misu u 19,00 sati predvodi i propovijeda fra Ante Logara, kapucin – upravitelj marijanskog svetišta Gospe od Milosrđa u Dubrovniku. Pozivamo vas sve, ove subote na tu večernju sv. misu.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!