srijeda, 30. rujna 2009.

26. TJEDAN KROZ GODINU B

27. 09. 2009.-03. 10. 2009.

Danas pod misom u 11,30 sati zazvat ćemo Duha Svetoga za početak školske i vjeronaučne godine. Pozivamo svu školsku djecu, njihove roditelje i učitelje.

Također danas nakon svake mise prikupljamo pomoć za obnovu kapucinskog samostana i crkve u l'Aquili u Italiji koji je uništen u proljetnom razornom potresu. Akcija je to koju ove nedjelje pokreću kapucini Italije, Slovenije i Hrvatske, pa vas molimo prema vašim mogućnostima stavite svoj dar u za to naznačenu škrabicu na dnu crkve. Na svakom Vašem daru od srca zahvaljujemo! (pogledajte plakat ispred crkve)

Ponedjeljak: Blaženi Inocent iz Berza, kapucin
Utorak: Sv. Mihael, Gabrijel i Rafael, arkanđeli
Srijeda: Sv. Jeronim, prezbiter i crkveni naučitelj
Četvrtak: Sv. Terezija od Djeteta Isusa, djevica i crkvena naučiteljica
Petak: Sv. Anđeli Čuvari
Subota: PREMINUĆE SV . NAŠEG OCA FRANJE

Sutra, u ponedjeljak, med.sestre Hrvatskog katoličkog društva med. sestara će u vjeronaučnoj dvorani od 18,00 do 19, 00 sati besplatno mjeriti šećer u krvi i krvni tlak. Pozivamo sve župljane na ovu zdravstvenu kontrolu!

Četvrtak je prvi u mjesecu i euharistijsko je klanjanje nakon sv. mise.
Petak je prvi u mjesecu, pa ćemo pohoditi bolesnike po obiteljima.
U petak je i spomen Anđela Čuvara – pod večernjom sv. misom u petak biti će blagoslov male djece i njihovih roditelja!

U subotu je vigilija blagdana sv. Franje Asiškog, našeg utemeljitelja. Nakon večernje sv. mise biti će obred preminuća sv. našeg oca Franje pod svijećama, i OBNOVA ZAVJETA nas braće kapucina i braće i sestara Franjevačkog svjetovnog reda.
Pozivamo vas sve u subotu na večernju sv. misu!

SLIJEDEĆE NEDJELJE JE SVETKOVINA SV. FRANJE ASIŠKOG
Mise su prema redovitom nedjeljnom rasporedu

Molimo učenike prvog i drugog razreda srednje škole – pripravnike za krizmu da se ovaj tjedan dođu upisati na župni vjeronauk! Samo oni koji će u školi pohađati vjeronauk, (ne etiku) a u župi redovito još jedan sat uže priprave za krizmu, prema odredbi biskupje moći će primiti sakramenat potvrde!
OD SLIJEDEĆE NEDJELJE ZAPOČINJE VJERONAUK U ŽUPI PREMA RASPOREDU NA OGLASNOJ PLOĆI, također započinju i sve ostale župne aktivnosti – Franjevačka mladež, FSR, susreti ministranata, obiteljske zajednice, probe župnog pjevačkog zbora

Molimo odrasle koji nisu primili sakramente krštenja, prve pričesti i krizme, a to žele, da se ovaj tjedan dođu upisati u župni ured, kako bi počeli s poukom.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!