subota, 29. svibnja 2010.

NEDJELJA PRESVETOG TROJSTVA

NEDJELJA PRESVETOG TROJSTVA
30. 05. 2010.

Ovom nedjeljom završava mjesec svibanj posvećen Blaženoj Djevici Mariji, stoga će se večeras kod večernje sv. mise u 19,00 sati predstaviti zajednica apostolata i molitve, braća i sestre posvećene B. D. Mariji – Marjina Legija – koja je osnovna i u našoj župi.


Ponedjeljak: Pohod Blažene Djevice Marije - blagdan
Utorak: Sv. Justin, mučenik
Srijeda: Sv. Feliks iz Nikozije, kapucin
Četvrtak: SVETKOVINA PRESVETOG TIJELA I KRVI KRISTOVE (TIJELOVO)
Subota: Sv. Bonifacije, biskup i mučenik

U PONEDJELJAK nakon večernje mise nastavljamo s katehezama za odrasle,
„Hod u vjeri“

U UTORAK nakon večernje mise nastavljamo s BIBLIJSKIM UTORKOM.
Tema: Prva knjiga o Samuelu.

U SRIJEDU: nakon večernje sv. mise je u našem samostanu SUSRET FRANJEVAČKE MLADEŽI GRADA SPLITA, Tema susreta je „Dar – jesmo li i kako možemo biti dar jedni drugima“ Potićemo i pozivamo sve mlade na ovaj susret.

U četvrtak (koji je ujedno i prvi u mjesecu) je SVETKOVINA TIJELOVA: sv. mise su u 8,00; 10,00 i 19,00 sati, nakon večernje mise je EUHARISTIJSKO KLANJANJE.

Petak je prvi u mjesecu, posjetiti ćemo bolesnike po obiteljima, nakon večernje sv. mise je redoviti susret – prezidij – Marijine legije u vjeronaučnoj dvorani.

Ovaj cijeli mjesec lipanj posvećen je PRESVETOM SRCU ISUSOVU, pa pola sata prije večernje mise svakog dana molimo I PJEVAMO ZLATNU KRUNICU i litanije Srcu Isusovu, na što vas osobito potičemo.

Sljedeća nedjelja je 10. nedjelja kroz godinu, prva u mjesecu, dan kada osobito moolimo za duhovna zvanja Crkve i župe. Od sljedeće nedjelje započinje ljetno vrijeme, pa više nema mise u 11,30 sati (do rujna)!! Mise su u 8,00; 10,00 i 19,00 sati.

SLJEDEĆE NEDJELJE JE I SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA, nakon večernje mise stoga ćemo sljedeće nedjelje prikazati još jedan iznimam znanstveni film o Planeti zemlji („Earth“), na što vas osobito pozivamo! (Pogledajte plakat)


Od tiska preporučamo sve što je izloženo, pogledajte plakate na izlazu, i naš župni listić Pogledajte nove galerije fotografija na web stranici župe.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!