nedjelja, 20. lipnja 2010.

12. NEDJELJA KROZ GODINU

20. 06. 2010.


Ponedjeljak: Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik
Četvrtak: Rođenje Sv. Ivana Krstitelja, svetkovina
Subota: Bl. Andrija Hijacint Longhin, biskup, kapucin
(Petak: Dan državnosti, u 19,00 sati sv. misa za Domovinu i Hrv. branitelje)

Školska godina je završila, današnjom misom u 10,00 sati zahvalit ćemo Bogu za uspješnu školsku godinu 2009/10., a svim učenicima i učiteljima i vjeroučiteljima čestitamo i zahvaljujemo na uloženom trudu!
Sada učenike i učitelje očekuje zaslužena nagrada – ljetni praznici i godišnji odmor!
No ljetni odmor nije i odmor od Boga!
Potičemo svu djecu i mlade, i njihove roditelje i učitelje i dalje na redoviti dolazak na nedjeljnu sv. misu kroz ljetne praznike, u našoj župi, ili u bilo kojem mjestu gdje ćete se naći na svojem odmoru!

Prije odmora očekuje nas jedna akcija:
  • • Caritas splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa župnim uredima splitskih župa organizira prikupljanje i razmjenu starih školskih udžbenika za župljane.
  • • Akcija prikupljanja udžbenika odvijat će se u prostorijama našeg župnog ureda svaki dan u tjednu od 21. - 26. lipnja:- od 09,00 - 12,00 sati prijepodne i- od 17,oo - 18,oo sati poslije podne.
  • • Da bi razmijenili i nabavili korištene udžbenike za sljedeću školsku godinu, uvjet je da donesete stare školske udžbenike svojeg djeteta od ove školske godine!
  • • Udžbenici moraju biti očuvani i čitavi (tj. da ne nedostaju stranice udžbenika) ! Školske bilježnice i radne bilježnice ne prikupljamo!


Ovaj cijeli mjesec lipanj posvećen je PRESVETOM SRCU ISUSOVU, pa pola sata prije večernje mise svakog dana molimo I PJEVAMO ZLATNU KRUNICU i litanije Srcu Isusovu, na što vas osobito potićemo.

U petak i subotu, 25. i 26. lipnja naši framaši kreću na hodoćašće u Rijeku Gospi Trsatskoj i Gospi Lurdskoj uz 400-tu obljetnicu dolaska kapucina u Rijeku i ostale hrvatske krajeve

Sljedeća nedjelja je 13. nedjelja kroz godinu, Mise su u 8,00; 10,00 i 19,00 sati.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!