petak, 17. prosinca 2010.

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA – A

19.12. 2010.

Danas pod večernjom misom u 19,00 sati je POKORNIČKO BOGOSLUŽJE i ispovijed za odrasle, molimo Vas da se večeras dođete ispovjediti u što većem broju, kako bi bilo manje gužve pred Božić!

Sutra, u ponedjeljak 20. 12. je kroz jutro od 9-12 sati predbožićna ispovijed za bolesnike u vašim obiteljima. Molimo vas da nam još kroz dan prijavite vaše bolesnike kako bi smo ih mogli posjetiti.
Također sutra navečer, u ponedjeljak, u 20.00 sati je pokorničko bogoslužje i sv. ispovijed za mlade i krizmanike naše župe (1. i 2. razred srednje škole i ostali mladi) Molimo Vas da ih potaknete na dolazak!

Kroz ovaj tjedan više nema redovitih kateheza i župnog vjeronauka – one se nastavljaju 1. veljače 2011. godine!
Ovaj tjedan je još samo u utorak – biblijski utorak, iznimno s početkom u 18,00 sati!
Tema je: Betlehem – otajstvo Kristova utjelovljenja kroz Stari i Novi zavjet.

Pred Božić kroz ovaj tjedan Vam u našoj crkvi poklanjamo Božićne koncerte – duhovnih i tradicionalnih božićnih pjesama!
U utorak, 21. 12. s početkom u 19,30 sati – nastupa gradski zbor Brodosplit
U srijedu 22. 12. s početkom u 19,30 sati – nastupa dječji zbor Srdelice
Na sam badnjak, prije mise polnoćke, u 23,00 sati nastupa naš Mješoviti župni zbor i Zbor mladih Frame koji će izvoditi tradicionalne Božićne pjesme. (pogledajte plakate u dvorištu crkve.)

Kroz ovaj tjedan su još mise zornice u 6,30 sati ujutro. Ako do sada još niste bili niti na jednoj zornici, eto još kroz ovaj tjedan prilike!
Na sam Badnjak, u petak, 24. 12. ujutro je misa zornica u 6,30 sati, nema večernje mise u 19,00 sati, nego je točno u ponoć misa polnoćka. Crkva će već biti otvorena od 22,30 sati, pa vas prije polnočke s početkom u 23,oo sati pozivamo na božićni koncert i program kojeg priređuje župni zbor i mladi naše župe.
Koncert i misu polnoćku izravno iz naše crkve prenositi će i TV-Jadran.

U SUBOTU JE BOŽIĆ: sv. mise su kao u nedjelju u 8,00; 10,00; 11,30 i 19,00 sati
SLJEDEĆA NEDJELJA, je Nedjelja Sv. Obitelji, ujedno i spomen Sv. Stjepana prvomučenika. Sv. mise su po redovnom nedjeljnom rasporedu.

Neizmjerno ahvaljujemo svima koju su se uključili i svojim doprinosom pomogli našu župnu humanitarnu akciju „Javi mi se, bar za Božić..“!
Darovi koje ste donijeli biti će podijeljeni djeci, njih ukupno 160, štićenicima dječjeg Caritasa i doma Maestral 23. prosinca, u četvrtak  pred Badnjak.

U sakristiji možete po prigodnoj cijeni nabaviti Novi zbornik o povijesti našeg Svetišta i kapucinskog samostana Gospe od Pojišana, te zidne kalendare za sljedeću godinu.
Više ostalih informacija, pogledajte na plakatima vani, na web stranici župe.
Od tiska preporučamo Glas Koncila, Mali Koncil,  Ljudima prijatelj, Živo vrelo, ... i ostali tisak, te naš župni listić.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!