subota, 12. ožujka 2011.

1. KORIZMENA NEDJELJA GODINA A


13. 03. 2011.
Četvrtak:      Sv. Patrik, biskup 
Petak:           Sv. Ćiril Jeruzalemski, biskup i crkveni naučitelj 
Subota:           SV. JOSIP  ZARUČNIK BDM - SVETKOVINA

Kroz ovaj tjedan su i redovite župne kateheze i susreti, obavijesti o njima pogledajte vani u oglasnoj ploči ili na web stranici župe.

Utorkom i petkom u 18,30 sati (prije večernje sv. mise) je kroz cijelo korizmeno vrijeme pobožnost KRIŽNOG PUTA. Pozivamo vas sve, osobito mlade!

U ponedjeljak u 19,45 su kateheze za odrasle.
U utorak u 19,45 je BIBLIJSKI UTORAK, tema je: Knjiga Ezrina i Nehemijina

U ovu srijedu je u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa s početkom u 20,30 sati, susret mladih grada Splita, tema susreta je: „Mediji – nositelji ili stvaratelji istine?“ – gost predavač je teolog, publicist i novinar Ivan Ugrin. (pogledajte plakat vani u oglasnoj ploči)

U ovu subotu, 19. ožujka, na blagdan Sv. Josipa, zaštitnika obitelji i naše domovine Hrvatske, naša župa, zajedno sa ostalim župama grada Splita, kreće na zavjetno hodočašće obitelji u Zadar, u svetište sv. Šimuna. Za sve one koji su se prijavili, polazak je ispred naše crkve u subotu u 8,00 sati. Potrebno je ispred crkve doći najkasnije pola sata ranije. Cijeli program hodočašća nalazi se NA OGLASNOJ PLOČI I u župnom listiću, pa ga uzmite!

Sljedeće nedjelje, 20. 03., počinje DIJECEZANSKI POSTUPAK ZA PROGLAŠENJE BLAŽENIM I SVETIM SLUGE BOŽJEGA FRA IVANA PERANA (OFM) –
Proglasom Splitsko-makarskog nadbiskupa, msgr Marina Barišića mole se svi oni koji su poznavali Slugu Božjega fra Ivana da izraze svoje mišljenje o njegovim krepostima vjere, bilo da je njihovo mišljenje pozitivno ili ne. Vaša pisana izvješća pošaljite na Sudište u Ordinarijatu naše Nadbiskupije, Poljana Kneza Trpimira 7, a ista se mogu priopćiti i usmeno.
POGLEDAJTE PROGLAS O TOME VANI U OGLASNOJ PLOČI!
  
SLJEDEĆA NEDJELJA je 2. korizmena nedjelja, sv. mise su po redovitom rasporedu

Od tiska preporučamo izloženo, POSEBNO Glas Koncila i naš ŽUPNI LISTIĆ.
U sakristiji možete nabaviti Zbornik o našem svetištu i kapucinskom samostanu!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!