subota, 16. siječnja 2016.

2. NEDJELJA KROZ GODINU C

17. 01. 2015.
  
Četvrtak:         Sv. Agneza, djevica i mučenica

Blagoslov obitelji uspješno smo završili kroz ovaj prošli tjedan. Svima Vama od srca zahvaljujemo na iskrenom i srdačnom prijemu u Vaš obiteljski dom!

Sutra, u ponedjeljak, u cijeloj Crkvi, a tako i u našoj župi započinje Tjedan molitve za jedinstvo svih kršćana, koji traje do slijedećeg ponedjeljka, blagdana obračenja Sv. Pavla Apostola.
Svaki dan kod večernje sv. mise u 19,00 sati razmatrat ćemo kroz osam dana u osam tema o zajedništvu kršćanskog istoka i zapada, a sve vas pozivamo kroz ovaj tjedan na večernju sv. misu i prije mise, u 18,30 sati na molitvu sv. Krunice za jedinstvo kršćana.


Glavno ekumensko bogoslužje za našu Nadbiskupiju održat će se sljedeće nedjelje,
24. 01. 2015. u splitskoj Katedrali, s početkom u 17,00 sati, a predvodi ga naš Nadbiskup.

Sutra, u ponedjeljak, za sve one koji su se već prijavili za ovogodišnji Svjetski susret mladih u Krakowu održat će se prvi pripremni susret gdje će dobiti sve potrebne informacije o putu, događanjima i o samom susretu u Poljskoj. Susret će biti u 20,00 sati, u vjeronaučnoj dvorani. Na taj susret pozivamo i one mlade koji bi htjeli poći, a još se nisu prijavili.

Redovno klanjanje četvrtkom ovaj se tjedan prebacuje na petak jer je petak 22. u mjesecu i u našem svetištu molitveni susret Franjevačke mladeži grada Splita u sklopu Godine Božjeg Milosrđa.
Stoga je u ovaj petak, 22. siječnja, u 19,00 sati sv. Misa, potom euharistijsko klanjanje i u 20,00 sati duhovni susret bratstava Franjevačke mladeži. Pozivamo sve framaše, ali i one mlade, koji možda nisu članovi Frame, a žele sudjelovati u ovom zanimljivom događaju da dođu.

Tema susreta je: "Biti milosrdan kao Otac. Kako?" ;)

Biblijsku srijedu, te sav župni vjeronauk započinjemo u župi od 1. veljače!

Slijedeća nedjelja je 3. nedjelja kroz godinu. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu

Od tiska preporučamo posebno novi broj Glasa Koncila, u kojem je čitav središnji dio, prilog "Prilika" na desetak stranica, posvećen pomorcima, pa njima posebno preporučamo ovaj broj!

U sakristiji još možete nabaviti i zidne kalendare za ovu godinu!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!