subota, 20. veljače 2016.

2. KORIZMENA NEDJELJA C

21. 2. 2016.

Vrijeme je korizme, kroz cijelu korizmu, podsjećamo, u našoj je crkvi pobožnost križnog puta utorkom i petkom u 18,30 sati

Kroz ovaj je tjedan redoviti vjeronauk za srednjoškolce i krizmanike, kao i za prvopričesnike.

Biblijska srijeda – čitanje, pručavanje i tumačenje Božje Riječi - Biblije – je srijedom u 20,00 sati

U četvrtak je poslije večernje sv. mise euharistijsko klnjanje.

U ponedjeljak, 22. 2. 2016., je na Poljudu u crkvi Sv. Trojice (kraj Parka mladeži) Sv. misa i moliveno bdijenje u sklopu Godine Milosrđa i priprema za susret mladih u Krakowu. Misu i klanjanje organiziraju i predvode bratstva Franjevačke mladeži. Pozivamo sve vas mlade, a misa počinje u 20,30 sati.

Još ima mjesta za Svjetski susret mladih u Krakowu od 25. srpnja do 3. kolovoza ove godine, pozivamo sve mlade koji bi htjeli ići, a još se nisu prijavili – da se prijave u župnom uredu.

U ovu subotu 27. veljače polazimo na naše 2. župno hodočašće u svetišta naše nadbiskupije u kojima su otvorena vrata milosrđa. Ove subote hodočastimo u Svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu, za sve one koji su se prijavili, polazak je ispred naše crkve u subotu ujutro, u 8,00 sati.
Autobus za Vepric je popunjen, ali ima mjesta za 3. hodočašće u Solin, Gospi od Otoka, koje će biti u subotu 5. ožujka. Možete se prijaviti u župnom uredu.

Sljedeća nedjelja je 3. Korizmena nedjelja, ujedno je i nedjelja Caritasa, kroz ovaj tjedan skupljamo vaše dobrovoljne priloge za pomoć Katoličkoj Crkvi u Bosni i Hercegovini.
Svoje priloge možete staviti u za to označenu škrabicu na dnu crkve kod glavnog ulaza.

Preporučamo katolički tisak na štandu za tisak kraj ulaza u crkvu, te također pogledajte ostale obavijesti na oglasnoj ploči ispred crkve.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!