subota, 18. lipnja 2016.

12. NEDJELJA KROZ GODINU

19. 6. 2016.

UTORAK:   SV. ALOJZIJE GONZAGA, redovnik
PETAK:   ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA, svetkovina
Sv. Mise su u našem svetištu u 8,00 i 19,00 sati

Susret Franjevačkog svjetovnog reda nastavlja se redovito utorkom, molitva Marijine legije srijedom, a susret Franjevačke mladeži i proba zbora mladih petkom u 20,00 sati.
Na sve ove molitvene susrete pozivamo Vas da nam se i dalje pridružujete!

Ovaj cijeli mjesec lipanj posvećen je PRESVETOM SRCU ISUSOVU, pa pola sata prije večernje mise svakog dana molimo ZLATNU KRUNICU i litanije Srcu Isusovu, na što vas osobito potičemo.

U četvrtak, 23. lipnja u naš samostan dolaze naši hrvatski i talijanski kapucinski bogoslovi iz Milana. To su oni za koje, nadamo se, redovito molite za ustrajnost u duhovnom pozivu, i za koje redovno svake prve nedjelje u mjesecu dajete svoj prilog za njihov odgoj i obrazovanje. Na svakoj vašoj molitvi i daru u njihovo ime Vam iskreno zahvaljujemo! Oni će s nama proboraviti u Splitu tjedan dana.

Na izlazu iz crkve na škrabici kod klupa nalaze se leci i uplatnice za „Marijine obroke“. Molimo, tko god može i želi, uzmite ih i svojom uplatom pomognite školovanje i prehranu djece u Africi za koje brine ovaj međunarodni pokret, u sklopu kojega i Hrvatska ima kuhinju u našim misijama u Beninu. Tko se odluči dati veću donaciju, može u župnom uredu dobiti na dar DVD-film „Generacija nade“

Sljedeća nedjelja je 13. nedjelja kroz godinu.
Molimo ovogodišnje krizmanike ili njihove roditelje da u župnom uredu preuzmu svoje fotografije i uspomene sa krizme (koji još to nisu)!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!