utorak, 12. srpnja 2016.

15. NEDJELJA KROZ GODINU


10.7. 2016.

PONEDJELJAK: SV. BENEDIKT, opat, začetnik redovništva, zaštitnik Europe
SRIJEDA: MAJKA BOŽJA BISTRIČKA
PETAK: SV. BONAVENTURA, biskup i crkveni naučitelj

SUBOTA:  B. D. MARIJA OD BRDA KARMELA – GOSPA KARMELSKA:

u SRIJEDU, 13. 7. 2016., započinjemo u našem svetištu TRODNEVNICU za blagdan Gospe Karmelske. Svaki je dan u 18,30 krunica s pjevanim litanijama, u 19,00 sati sv. misa s prigodnom propovijedi, a nakon sv. Mise u srijedu je pobožnost Gospi Karmelskoj i posveta škapulara, u četvrtak je euharistijsko klanjanje, a u petak će u toku sv. Mise biti podjeljivanje sakramenta bolesničkog pomazanja za sve koji su u potrebi zdravlja duše i tijela. Trodnevnicu vodi i propovijeda fra Josip Vlašić, župnik župe Sv. Petra i Pavla – Mostar.

NA SAM BLAGDAN GOSPE KARMELSKE, u subotu, 16. srpnja, sv. mise su u našem svetištu kroz jutro u 6, 7, 8, 9, 10 i 11 sati.
Kod svih jutarnjih misa i poslijepodne od 17,00 sati je prilika za sv. ispovijed.
SREDIŠNJA SV. MISA blagdana je navečer u 19,00 sati vani u dvorištu crkve koju u koncelebraciji s ostalim svećenicima, predvodi i propovijeda fra Josip Vlašić.

Sljedeća nedjelja je 16. kroz godinu, sv. mise su po ustaljenom ljetnom rasporedu u 8,00; 10,00 i 19,00 sati. 
Nakon mise u 10,00 i u 19,00 sati predstavit će nam svoj rad i djelo pokret misionara milosrđa – Zdenac – iz našega grada koji svoj misijski rad vrši u Africi.

Preporučamo katolički tisak s desne strane kraj izlaza iz crkve: Novi broj glasnika Sv. Leopolda Mandića „Ljudima prijatelj“, Živo Vrelo, Mariju, Glas Koncila…

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!