subota, 26. studenoga 2016.

1. NEDJELJA DOŠAŠĆA A

27. 11. 2016.

Današnjom nedjeljom započinje ADVENT – DOŠAŠĆE – vrijeme naše priprave i radosnog iščekivanja Gospodinova rođenja, ujedno i nova liturgijska godina A.
Kroz ovo vrijeme pozvani smo na sabranost, odložimo svaki vid pretjerane zabave, posvetimo se više molitvi, pokori i obračenju .

Zato kao vid naše male žrtve, budnosti i priprave u došašću, od sutra (ponedjeljka) započinjemo MISE ZORNICE – koje će biti svaki dan (osim nedjelje) ujutro u 6,30 sati. Dođimo u što većem broju, budni u molitvi i raspjevani Gospodinu na slavu!

Još danas kroz cijeli dan u velikoj dvorani našega samostana traje Adventska misijska prodajna izložbadođite, zavirite, možete pronaći mnoštvo ručnih radova koje možete uzeti kao božićni poklon ili upotrijebiti za ukrašavanje svoga doma. Sav prihod izložbe je za pomoć misijama u Tanzaniji i Haitiju koje vode naše sestre Služavke Malog Isusa.

Petak je prvi u mjesecu, poći ćemo u posjet bolesnicima kojima inaće idemo za prvi petak.

U ovom tjednu je župni vjeronauk prema redovitom rasporedu, kroz došašće vas posebno pozivamo na biblijske susrete srijedom u 20,00 sati, četvrtkom nakon večernje mise na euharistijsko klanjanje, susret franjevačke mladeži petkom u 20,00 sati, te djecu na pjevanje subotom u 9,00 sati

Kroz ovaj tjedan provodimo humanitarnu akciju „ZA DJEČJI OSMIJEH– pozivamo vas sve koji god možete da kroz ove dane donesete dječju hranu, igračke, higijenske potrepštine za malu djecu ili novčani prilog koje ćemo za blagdan Sv. Nikole pokloniti djeci o kojoj skrbi naš Nadbiskupijski Caritas. Na svakom Vašem daru od srca zahvaljujemo!

Sljedeća nedjelja je 2. NEDJELJA DOŠAŠĆA –Sljedeće nedjelje svu malu djecu, prvoškolce i prvopričesnike pozivamo posebno na sv. misu u 11,30 sati. Jer će nakon mise biti doček Sv. Nikole, koji će djeci podijeliti i prigodne darove!

Preporučamo uzmite katolički tisak kraj izlaza iz crkve, te ostale obavijesti pogledajte vani u oglasnoj ploči.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!