subota, 10. prosinca 2016.

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA A

11. 12. 2016.

Današnja nedjelja – je ujedno NEDJELJA CARITASA – kojom smo pozvani posvetiti brigu siromašnima i potrebnima u našoj okolini. Na kraju crkve je škrabica „Za Caritas“ u koju možete ubaciti svoj prilog, na svakom Vašem daru i ime potrebitih od srca zahvaljujemo!

Ujedno Vas večeras pozivamo na Humanitarni koncert „U susret Božiću“ poslije večernje sv. mise našem svetištu. Na koncertu će nastupiti župni zbor „Kućine“, operni solisti HNK u Splitu, KUD „Pleter“ iz Dugopolja, udruga „Zvono“ i ženska klapa „Šinjorine“ iz Kaštel Sućurca! Sav dobrovoljni prihod od koncerta ide za pomoć siromašnih obitelji s djecom u našoj župi!

UTORAK: Sv. Lucija, djevica i mučenica
SRIJEDA: Sv. Ivan od Križa, prezbiter i naučitelj

Kroz tjedan je vjeronauk za prvopričesnike, krizmanike i 1. razred srednje škole po redovitom rasporedu. Također Vas u srijedu pozivamo i na Biblijsku srijedu koju će ovaj puta voditi prof. Nataša Bulić.
Pouke odraslih za sakramente ovaj ponedjeljak neće biti!
U ovaj petak mlade pozivamo na susret franjevačke mladeži u 20,30 sati.

U drugi ponedjeljak, nakon sljedeće 4. adventske nedjelje,19. prosinca, ćemo poći posjetiti bolesnike po obiteljima za predbožićnu ispovijed! Molimo Vas da nam zato kroz ovaj tjedan prijavite za ispovijed Vaše bolesnike!

U ovu subotu, 17. prosinca, je pokorničko bogoslužje, sv. Ispovijed:
·         Ujutro u 9,30 za svu školsku djecu (molimo roditelji i vjeroučitelji potaknite svoju djecu!)
·         Poslijepodne u 18,00 sati za sve odrasle! (Molimo dođite svi u 18,00 sati, a ne pred misu u 19,00 – da se do mise možete svi ispovijediti!)

U subotu je od 14,00 do 17,00 sati u našem samostanu adventska duhovna obnova za Hrvatsko katoličko liječničko društvo i Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara.

Sljedeća nedjelja je 4. nedjelja došašća. Sv. Mise su po redovitom rasporedu.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!