subota, 14. siječnja 2017.

2. NEDJELJA KROZ GODINU

16. 1. 2017.

1. SPOMENDANI I BLAGDANI KROZ TJEDAN:
PONEDJELJAK: Sv. Berard i drugovi, mučenici, franjevci, spomendan
UTORAK: Sv. Antun, Opat

SRIJEDA: POČETAK MOLITVENE OSMINE ZA JEDINSTVO KRŠĆANA
-        U ovom i sljedećem tjednu sve do blagdana obraćenja Sv. Pavla (25. siječnja) molimo krunicu i u sv. Misi molitve vjernika za jedinstvo kršćana. Središnji ekumenski susret biti će u Splitskoj katedrali u petak, 20. 1. 2016. u 18,00 sati. Više informacija o molitvenoj osmini potražite OVDJE
PETAK: Sv. Fabijan i Sebastijan, mučenici
SUBOTA: Sv. Agneza, djevica i mučenica

2. ŽUPNI VJERONAUK I RAD ŽUPNOG UREDA:
·         Župni ured od ponedjeljka radi normalnim uredovnim vremenom: utorkom i srijedom od 9,00 do 12,00; ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 17,00 do 18,30 sati.
·         Kateheze za odrasle koji se spremaju za sakramente, župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike, biblijska srijeda i ostale kateheze u župi započinju od 6. veljače!

3. PRIJAVE ZA SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U VUKOVARU
Ove godine 29. i 30. travnja održat će se Susret Hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru. Otvaramo prijave za sve mlade koji bi željeli poći na ovaj jedinstveni susret. U sklopu susreta posjetit ćemo osim Vukovara također Đakovo i Osijek, te na povratku, 1. svibnja, mađarski grad Pećuh. Prijaviti se možete u župnom uredu od danas do 15. veljače! Nakon 15. veljače više ne primamo prijave! Prijaviti se mogu svi mladi od navršenih 16 godina do navršenih 30 godina života. Za upis je potrebno donijeti broj osobne iskaznice i kotizaciju od 200 kn.

4. BLAGOSLOV OBITELJI:
Završili smo blagoslivljanje obitelji u našoj župi. Pohodili smo više od 2.200 obitelji! Blagoslov je prošao lijepo i dostojanstveno, hvala svima na iskrenom i srdačnom prijemu u Vaše domove i obitelji i na svim darovima kojima ste nas darovali! Sve dobiveno biti će uloženo u život župne zajednice i obnovu svetišta u ovoj godini. Neka Vas sve Božji blagoslov i pomoć prati u Vašim obiteljima i potrebama u ovoj kalendarskoj godini!
Zbog ostalih obaveza i dužnosti u naknadne blagoslove više nećemo ići.


Sljedeća nedjelja, 22. siječnja, je 3. nedjelja kroz godinu. Sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

Od tiska preporučamo izloženo,
U sakristiji možete nabaviti zidne kalendare!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!