četvrtak, 9. ožujka 2017.

2. KORIZMENA NEDJELJA



12. 3. 2017. 
Danas je pod večernjom sv. misom predstavljanje ovogodišnjih kandidata za primanje sakaramenta sv. potvrde. Ima ih 55, preporučamo ih sve u Vaše molitve!

Kroz cijelu korizmu potičemo vas na:
·       Pobožnost Križnog puta - svakog utorka i petka u 18,30 sati,
·       Biblijsku srijedu – čitanje, razmatranje i tumačenje Božje riječi – srijedom u 20,00
·       Euharistijsko klanjanje - četvrtkom nakon sv. mise.

TJEDAN ZAJEDNIŠTVA S CRKVOM U BOSNI I HERCEGOVINI
Kroz ovaj tjedan od 13. do 19. 3. je u Crkvi tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini pod geslom „Moliti, raditi, rasti zajedno“ Kroz ovaj cijeli tjedan možete dati svoj prilog za pomoć Crkvi i hrvatskom življu u Bosni i Hercegovini. Svoj dobrovoljni prilog možete dati u sakristiji ili staviti u škrabicu za to označenu, kod ulaza u crkvu.

AKCIJA MEDICINSKIH SESTARA
Naše medicinske sestre organiziraju akciju dobrovoljne kontrole krvnog traka i šećera. Na kontrolu možete doći sutra, u ponedjeljak, u našoj vjeronaučnoj dvorani od 8,30 ujutro.

POZIVAMO VAS NA HODOČAŠĆE NAŠE NADBISKUPIJE U SVETU ZEMLJU!
Hodočašće će se održati od 7. do 14. 11. (studenog) ove godine.
Sve informacije o cijeni i prijavi pogledajte vani na plakatu u oglasnoj ploči! ili se direktno prijavite na klikom na link OVDJE

Sljedeća nedjelja je 3. nedjelja korizme, sv. mise su po redovitom rasporedu. Ujedno je i nedjelja Caritasa. Slavlje blagdana Sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, koje kalendarski pada na sljedeću nedjelju, zbog nedjelje pomiče se na ponedjeljak, 20. ožujka!

Preporučamo uzmite katolički tisak u prostoru za tisak kod ulaza u crkvu: Novi broj „Glasa Koncila“, Veritasa, Brata Franje.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!