ponedjeljak, 3. travnja 2017.

5. KORIZMENA NEDJELJA


2. 4. 2017.
                                                              
Današnja nedjelja je prva u mjesecu, molitvena je i sabirna za duhovna zvanja. Svoj prilog za odgoj svećeničkih kandidata možete staviti na izlazu iz crkve u škrabicu označenu „za sjemenište“

Od jučer, 1. travnja, traju u našem gradu „Dani kršćanske kulture“. Raspored zanimljivih kulturnih događanja u našem gradu možete pogledati na plakatu vani u oglasnoj ploči ili klikom na link OVDJE

Večeras vas pozivamo na glazbenu duhovnu obnovu u našoj crkvi – korizmeni koncert starih vrijednih korizmenih sakralnih napjeva. Koncert počinje u 20,00 sati, poslije večernje sv. Mise, a izvodit će ga naš župni zbor uz pratnju duhovnih razmišljanja.

Podsjećamo na pobožnost križnog puta utorkom i petkom u 18,30 sati, te također na redoviti vjeronauk za srednjoškolce, krizmanike i prvopričesnike.
Biblijska srijeda – čitanje, proučavanje i tumačenje Božje Riječi - Biblije – je srijedom u 20,00 sati. U četvrtak je poslije večernje sv. mise euharistijsko klanjanje.
U petak je u 20,00 sati redoviti susret Frame i proba župnog zbora mladih.
                                                   
Ovoga petka je tradicionalni Križni put po Marjanu, za naš grad. Svaka župa predvodi po jednu postaju. Početak je na Rivi ispred crkve sv. Frane u 14,30 sati. Dođimo i uključimo se!

PREDUSKRSNA ISPOVIJED:
·         Sv. ispovijed za djecu, učenike od 4, do 8. razreda O. Š., je ove subote u crkvi u 10,00 sati. Molimo roditelje – POTAKNITE SVOJU DJECU NA DOLAZAK!
·         Sve odrasle pozivamo kroz ovaj i sljedeći tjedan na sv. ispovijed. Ispovijedamo prije jutarnje ili večernje sv. Mise od 18,30 sati. Molimo dođite već kroz ovaj tjedan na sv. Ispovijed kako ne bi nastale gužve pred Uskrs!
·         sv. ispovijed za bolesnike u župi je u ponedjeljak nakon Cvjetnice, kroz jutarnje sate, molimo Vas da nam kroz ovaj tjedan prijavite vaše bolesnike.
·         bolesnicima kojima redovito idemo za prvi petak poći ćemo ovaj petak.
·         sv. ispovijed za krizmanike i mlade naše župe je u utorak iza Cvjetnice, u 20,00 sati. Roditelji, potaknite svoje mlade!

SLJEDEĆA NEDJELJA je NEDJELJA MUKE GOSPODNJE -  CVJETNICA.
·         u 10,00 sati je u dvorištu crkve SVEČANI BLAGOSLOV MASLINOVIH GRANČICA, potom procesija i ulaz u crkvu, te sv. misa pod kojom se pjeva Muka Gospodina našeg Isusa Krista po Luki.
SVE VAS STOGA U ŠTO VEĆEM BROJU POZIVAMO NA BLAGOSLOV GRANČICA I ŽUPNU MISU U 10 SATI!

Preporučamo katolički tisak na štandu za tisak kraj ulaza u crkvu, te također pogledajte ostale obavijesti na oglasnoj ploči ispred crkve.

Kroz ovaj tjedan prikupljat ćemo higijenske potrepštine za djecu, hranu i ostale potrepštine za malu djecu, time želimo pomoći djeci koja su na skrbi našeg nadbiskupijskog Caritasa. Sve što želite donirati možete donijeti kroz ovaj tjedan, a na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!