subota, 1. srpnja 2017.

13. nedjelja kroz godinu



2. 7. 2017.

Današnja je nedjelja prva u mjesecu, molitvena je za duhovna zvanja i sabirna za odgoj naših svećeničkih i redovničkih kandidata. Svoj prilog možete staviti u škrabicu označenu „za sjemenište“. Na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!

Večeras na studentskom Campusu Pastoral mladih organizira ispovijed, sv. misu i klanjanje za mlade. Ovaj program pod nazivom „Nightfever“ započinje u 20,00 sati. Pozivamo sve studente.
Više informacija pročitajte OVDJE


SPOMENI SVETACA I BLAŽENIKA U OVOM TJEDNU:
PONEDJELJAK: Sv. Toma, apostol, blagdan
UTORAK: Sv. Elizabeta portugalska, spomendan
SRIJEDA: Sv. ćiril i Metoda, slavenski apostoli, zaštitnici Europe, blagdan

Sutra, u ponedjeljak, naše medicinske sestre organiziraju besplatnu kontrolu krvnog tlaka i šećera. Akcija počinje u 8,30 ujutro u našoj vjeronaučnoj dvorani.

U četvrtak počinje nacionalna molitvena TRIDESETODNEVNICA sv. Josipu za našu Domovinu. Molitva će završiti na dan Domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza. Pozvani smo da ovih 30 dana molimo krunicu i posvetnu molitvu sv. Josipu svaki dan. Mi ćemo se toj molitvi pridružiti na početku zajedničke molitve krunice, svaki dan u našoj crkvi u 18,30 sati. Pridružite nam se i molimo zajedno! Više o to me pogledajte informacije na plakatu vani u oglasnoj ploči.
VIŠE INFORMACIJA PROČITAJTE OVDJE

Sljedeća nedjelja je 14. nedjelja kroz godinu
Sv. Mise su u 8,00; 10,00; i 19,00 sati.

Ostale obavijesti pogledajte vani na plakatima u oglasnoj ploči crkve…
Od tiska preporučamo izloženo, osobito časopise  tjednik Glas Koncila, Mali Koncil, Živo Vrelo, Kanu,  Ljudima Prijatelj…

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!