petak, 16. listopada 2009.

29. TJEDAN KROZ GODINU

18.10. - 24.10.2009.

MISIJSKA NEDJELJA

Danas na poseban način molimo za uspjeh katoličkih misija i misionara i misijsko poslanje cijele Crkve, ali i pomažemo njihov rad. U tu svrhu u škrabicu na dnu crkve možete staviti svoj prilog za misije i uzeti priloženi letak (ako želite nešto više donirati). Na svakom Vašem daru i molitvi u ime svih misionara od srca Vam zahvaljujemo!

Od akcije „Dani Kruha“ koja je u našoj crkvi bila prošle nedjelje skupilo se kruha i 600 kn čime smo pomogli jednoj siromašnoj obitelji u našoj župi. Svima koji su bili inicijatori ove akcije, i svima vama koji ste sudjelovali također od srca zahvaljujemo!

Ponedjeljak: Sv. Petar Alkantarski, franjevac
Petak: Sv. Ivan Kapistranski, prezbiter, franjevac

Potićemo sve učenike na vjeronauk u župi, posebno pripravnike za prvu pričest (3. Razred O. Š. – srijedom) i pripravnike za krizmu (1. i 2. Razred srednje škole – četvrtkom) POGLEDAJTE PROMIJENJENI RASPORED VJERONAUKA u oglasnoj ploći!

U ponedjeljak, SUTRA, Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara organizira akciju mjerenja tlaka i šećera, od 18,00 do 19,00 sati u vjeronaučnoj dvorani

U PONEDJELJAK (sutra) u 19,45 sati je nastavak KATEHEZA ZA ODRASLE pod nazivom „HODIMO U VJERI“. (POGLEDAJTE PLAKAT)

U utorak je u 19,30 sati BIBLIJSKI UTORAK – ovaj utorak je tema: nastavak tumačenja knjige Postanka i njezino posadašnjenje – jesmo li sami u svemiru i kako je počela naša Povijest Spasenja?. (POGLEDAJTE PLAKAT)

U SRIJEDU je nakon mise susret Franjevačkog svjetovnog reda, Franjevačke mladeži i probe za župni zbor. Pozivamo sve koji to žele da se prikljuće!

U PETAK JE U 20,00 SATI PRIPRAVA ZA ODRASLE KOJI JOŠ NISU PRIMILI SVE SAKRAMENTE:Molimo odrasle koji nisu primili sakramente krštenja, prve pričesti i krizme, a to žele, da se još dođu upisati u župni ured. Novi kandidati se mogu upisati samo još do 1. studenog!

SLIJEDEĆA NEDJELJA JE 30. KROZ GODINU , sv. Mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.

Od tiska preporučamo Glas Koncila, Mak, Živo vrelo, Ljudima prijatelj!
Župnog listića još nema ove nedjelje, ali će biti ponovo od slijedeće!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!