subota, 31. listopada 2009.

SVETKOVINA SVIH SVETIH

(31. NEDJELJA KROZ GODINU B) 1.11. 2009.

Danas je Svetkovina Svih Svetih. Danas Crkva moli za svu našu braću i sestre koji Boga slave "kroz svu vječnost", za sve koji su na ovoj zemlji živjeli svetim kršćanskim životom.
Sv. mise su u našoj crkvi u 8,00; 10,00; 11.30 i 19,00 sati

Na groblju Lovrinac je središnja Sv. Misa u 14,30 sati koju će predvoditi naš nadbiskup mons. Marin Barišić. Nakon mise je procesija do središnjeg križa ispred kojeg će Nadbiskup blagosloviti grobove.

Ujedno je danas i prva nedjelja u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja župe i Crkve i prikupljamo priloge za odgoj naših redovničkih i svećeničkih kandidata.

Sutra je Dušni dan - spomen svih vjernih mrtvih. Sv. mise su u našoj crkvi u 8,00 i 19,00 sati. Sutra se sjećamo i na sv. misama molimo za sve vjerne mrtve.

Utorak: Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova
Srijeda: Sv. Karlo Boromejski, biskup

U PONEDJELJAK (sutra) u 19,45 sati je nastavak KATEHEZA ZA ODRASLE pod nazivom „HOD U VJERI“. (POGLEDAJTE PLAKAT)

U UTORAK, 03. 11. 2009. je SUSRET ŽUPNE OBITELJSKE ZAJEDNICE nakon sv. mise. Susret vode članovi zajednice MIR – Molitva i Riječ.
Biblijski utorak nastavljamo nakon sljedeće nedjelje.

U SRIJEDU je nakon mise susret Franjevačkog svjetovnog reda, Franjevačke mladeži i probe za župni zbor. Pozivamo sve koji to žele da se prikljuće!

Sljedeća nedjelja je 32. kroz liturgijsku godinu, mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu

Od ove nedjelje, 1. 11. pa do 08. 11. 2009., mi kapucini započinjemo PUČKE MISIJE u Metkoviću, misije predvode fra Ivica Petanjak (provincijal), fra Miljenko Vrabec (župnik) i fra Goran Rukavina (župnik župe sv. Vid iz Varaždina). Preporučamo se i u vaše molitve za uspjeh misija!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!