nedjelja, 20. prosinca 2009.

4. TJEDAN DOŠAŠĆA C

20. 12. 2009. - 26. 12. 2009.

DANAS navečer u 19,00 sati je pokorničko bogoslužje – ispovijed za odrasle – pozivamo vas sve da se zajedno kao župna zajednica duhovno obnovimo za Božić

SUTRA, U PONEDJELJAK, poći ćemo po obiteljima ispovijediti i pričestiti vaše bolesnike, stare i nemoćne. Molimo Vas da nam ih danas nakon svake mise prijavite u sakristiji. U posjet bolesnicima krenuti ćemo sutra od 9,00 sati pa nadalje, tako da bolesnici mogu slobodno doručkovati.

Od ponedjeljka do četvrtka (Badnjaka) ovaj tjedan su još mise zornice u 6,30 sati ujutro.

U UTORAK, nakon sv. mise UMJESTO BIBLIJSKOG UTORKA prikazujemo igrani film: NATIVITY STORY (PRIČA O ROĐENJU), pozivamo sve, osobito djecu i mlade.

U ČETVRTAK, JE BADNJAK, misa zornica je ujutro u 6,30., a navečer POLNOČKA u 24,oo sata. Crkva će već biti otvorena od 22,30 sati, pa vas prije polnočke s početkom
u 23,oo sati pozivamo na božićni koncert i program kojeg priređuje župni zbor i djeca naše župe.

U PETAK JE BOŽIĆ: sv. mise su kao u nedjelju u 8,00; 10,00; 11,30 i 19,00 sati
U SUBOTU JE blagdan SV. STJEPANA prvomučenika,
sv. mise su u 8,00; 10,00 i 19,00 sati

Sljedeća nedjelja je NEDJELJA SV. OBITELJI, sv. mise su po nedjeljnom rasporedu
NAKON SLJEDEĆE NEDJELJE započinjemo blagoslov obitelji. Raspored blagoslova se nalazi se na posebnom letku uz župni listić, pa ga uzmite. Tko je novi doselio u našu župu, ili promijenio adresu, a želi blagoslov svoje obitelji, molimo da se ovaj tjedan prijavi.
Svi kojima smo bili na blagoslovu prošle godine, ne trebaju se prijavljivati. Po mogućnosti neka obitelj u dan blagoslova bude na okupu.

Hrvatski biskupi izdali su priopćenje za sve vjernike u povodu izbora za predsjednika Republike Hrvatske u obliku letka, preporučamo uzmite ga na stoliću za tisak na izlazu iz crkve.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!