nedjelja, 13. prosinca 2009.

3. TJEDAN DOŠAŠĆA C

13. 12. 2009. - 19. 12. 2009.

DANAS JE NEDJELJA CARITASA - danas se, pred Božićne blagdane, sjetimo svojih bližnjih koji su u potrebi – u tu svrhu uzmite priložene brošure i koverte Hrvatskog Caritasa na izlazu iz crkve i pomozite koliko ste u mogućnosti. Također Caritas naše nadbiskupije moli sve one koji mogu donirati odječu za najpotrebnije. Čistu i urednu odječu možete dostaviti u njihove urede u Zrinsko-frankopanskoj ulici.

Danas pod misom u 10,00 sati primit ćemo u službu 3 nova ministranta. Preporučamo ih u vaše molitve da budu ustrajni i dostojni u službi oko Gospodnjeg oltara.

Danas se u našoj splitskoj katedrali svečano slavi blagdan Sv. Lucije. Mise su u katedrali danas svaki sat od 7 – 12 sati i popodne od 15 – 20 sati.

ponedjeljak: Sv. Ivan od križa, prezbiter i crkveni naučitelj
Potičemo vas sve na mise zornice kroz tjedan u 6,30 sati ujutro!

U PONEDJELJAK u 19,45 sati je nastavak KATEHEZA ZA ODRASLE

U UTORAK, nakon sv. mise je BIBLIJSKI UTORAK, tumačenje i čitanje Biblije uz video prezentacije, tema je BETLEHEM –KUĆA KRUHA – KUĆA BOŽJA

U ČETVRTAK, u 20,00 sati je pokorničko bogoslužje i predbožićna ispovijed za krizmanike, srednjoškolce i mlade, pozivamo vas sve, a vi stariji ih potaknite!

U PETAK , pod večernjom misom pristupit će u KATEKUMENAT devetoro odraslih koji se spremaju za primanje sakramenata krštenja, pričesti i krizme.

Sljedeća nedjelja je 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA – navečer u 19,00 sati je sljedeće nedjelje pokorničko bogoslužje – ispovijed za odrasle – pozivamo vas sve.
Također molimo, kako ne bi bilo gužve pred Božić, da se kroz ovaj tjedan ispovijedate, ispovijedamo svaki dan ujutro i navečer pola sata prije sv. mise.

Hrvatski biskupi izdali su priopčenje za sve vjernike u povodu izbora za predsjednika Republike Hrvatske u obliku letka, preporučamo uzmite ga na stoliću za tisak na izlazu iz crkve.


U sakristiji možete nabaviti božićne čestitke i ukrase koje su izrađivala naša djeca u adventskim radionicama (prihod ide u dobrotvorne svrhe) i zidne kalendare za sljedeću godinu.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!