petak, 16. travnja 2010.

3. USKRSNA NEDJELJA C

18. 4. 2010.


Ponedjeljak: obljetnica papinskog izbora pape Benedikta XIV.
Srijeda: Sv. Anzelmo, biskup i crkveni naučitelj
Petak: Sv. Juraj, (Jure) mučenik
Subota: Sv. Fidel Sigmaringenski, kapucin, prezbiter i mučenik

Kroz ovaj cijeli tjedan kod večernje sv. mise je priprava ovogodišnjih prvopričesnika za primanje ovog sakramenta. Svaku većer trebaju doći na sv. misu, pa Vas roditelje molimo da ih potaknete.

U PONEDJELJAK nakon večernje mise nastavljamo s katehezama za odrasle „Hod u vjeri“


U UTORAK nakon večernje mise nastavljamo s BIBLIJSKIM UTORKOM.Tema: Mojsijeva smrt, uvod u Knjigu o Jošui, ulazak u obečanu zemlju.

U SRIJEDU u 20,00 sati je susret franjevačke mladeži, biti će prikazana prezentacija o Svetoj Zemlji, Izraelu, Jeruzalemu i Jordanu, za sve mlade koje također zanima ova prezentacija ulaz je slobodan!

U ČETVRTAK je dan planeta zemlje. Naša župa se uključuje u svjetski projekt obilježavanja toga dana pa će kod nas s početkom u 20,00 sati biti prikazan izniman znanstveni film „Dom – planeta zemlja.“ O ovom vrijednom filmu više informacija pogledajte na plakatu u oglasnoj ploči i župnom listiću. Nakon filma slijedi prigodna ekološka akcija Franjevačke mladeži i Franjevačkog svjetovnog reda.

U SUBOTU je u 10,00 sati ispovijed za ovogodišnje prvopričesnike.

Sljedeća nedjelja je 4. Vazmena nedjelja ili NEDJELJA DOBROG PASTIRA. – U našoj župi je u 11,30 sati EUHARISTIJSKO SLAVLJE PRVE SVETE PRIČESTI
Prvopričesnici neka budu pred crkvom najkasnije pola sata prije sv. mise (u 11,00 sati) radi fotografiranja i pripreme za misu.

UJEDNO JE SLJEDEĆE NEDJELJE I SVJETSKI MOLITVENI DAN ZA DUHOVNA ZVANJA ŽUPE I CRKVE, što ćemo posebno obilježiti kod mise u 19,00 sati.

Od tiska preporučamo sve što je izloženo, posebno preporučujemo naš župni listić. Pogledajte oglase na plakatima i web stranici svetišta -

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!