subota, 30. listopada 2010.

31. NEDJELJA KROZ GODINU 31. 10. 2010.

31. 10. 2010.

PONEDJELJAK: SVI SVETI – svetkovina
Sv. mise su u našoj crkvi kao u nedjelju u 8,00; 10,00; i 19,00 sati.
Središnja sv. misa sa zajedničkim odriješenjem za sve pokojne je na gradskom groblju Lovrinac u 14,30 sati, predvodi je msgr. Marin Barišić – naš Nadbiskup.

UTORAK: Spomen svih vjernih pokojnih – DUŠNI DAN
Mise su u našoj crkvi u 8,00 i 19,00 sati.
Nakon večernje mise, u 20,00 sati – u terminu biblijskog utorka naše medicinske sestre organiziraju predavanje na temu: SUSRET SA SMRĆU – NOVO RAĐANJE

SRIJEDA: Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova.
ČETVRTAK: Sv. Karlo Boromejski, biskup.
Prvi je četvrtak u mjesecu pa će nakon večernje sv. mise biti euharistijsko klanjanje.

PETAK, 5. studenog:
U velikoj dvorani našega samostana biti će PREDSTAVLJANJE ZBORNIKA RADOVA SA PROŠLOGODIŠNJEG SIMPOZIJA O 100 GODIŠNJICI DJELOVANJA BRAĆE KAPUCINA U OVOM NAŠEM SVETIŠTU Gospe od Pojišana.
Predstavljanje počinje u 17,00 sati, a o zborniku će govoriti dr. Josip Dukić i prof. Milan Ivanišević, te prof. Arsen Duplančić.
Nakon predstavljanja, koncelebriranu sv. misu u 19,00 sati predvoditi će naš Nadbiskup, msgr. Marin Barišić. Toga dana, nakon predstavljanja, imati ćete priliku ovaj iznimno vrijedan zbornik nabaviti po povlaštenoj cijeni!

Kroz tjedan su i ostale redovite kateheze i župni vjeronauk po redovitom rasporedu.

Svima Vama, dragi župljani, od srca zahvaljujemo što ste se odazvali na naš poziv u prikupljanju sredstava za obnovu orgulja našega svetišta. Do sada smo Vašim darovima i donacijama različitih ustanova prikupili 74 000 kuna (od ukupno potrebnih 130 000).
Ako uspijemo prikupiti barem dvije trećine sredstava do Božića, krenuli bi s radovima na početku nove kalendarske godine. Svoj dar, ako to još nište učinili, možete ostaviti u za to označenoj škrabici na dnu naše crkve ili predati osobno u sakristiji!

Sljedeća nedjelja je 32. kroz godinu, prva u mjesecu, dan kada molimo za duhovna zvanja.

Više ostalih informacija, pogledajte na web stranici župe. Od tiska preporučamo Glas Koncila, Mali Koncil, Ljudima prijatelj, Živo vrelo, ... i ostali tisak.

Kraj župnog listića i na stoliću za tisak, nalaze se letci sa PORUKOM HRVATSKIH BISKUPA „Otkrimo iznova snagu koja vraća nadu“ – vezanom uz sadašnje stanje u Hrvatskoj – preporučamo obavezno je uzmite i pročitajte!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!