subota, 12. ožujka 2016.

5. KORIZMENA NEDJELJA C

13. 3. 2016.

Još danas traju u našem gradu dani kršćanske kulture. Raspored zanimljivih kulturnih događanja u našem gradu možete pogledati na plakatu vani u oglasnoj ploči.

Večeras vas pozivamo na glazbenu duhovnu obnovu u našoj crkvi – korizmeni koncert starih vrijednih korizmenih sakralnih napjeva. Koncert počinje u 20,00 sati, poslije večernje sv. Mise, a izvodit će ga naš župni zbor uz pratnju duhovnih razmišljanja.

Podsjećamo na pobožnost križnog puta utorkom i petkom u 18,30 sati, te također na redoviti vjeronauk za srednjoškolce, krizmanike i prvopričesnike.
Biblijska srijeda – čitanje, proučavanje i tumačenje Božje Riječi - Biblije – je srijedom u 20,00 sati.
U četvrtak je poslije večernje sv. mise euharistijsko klanjanje.
U petak je u 20,00 sati redoviti susret Frame i proba župnog zbora mladih.

U subotu je svetkovina Sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije i zaštitnika naše Domovine. Sv. Mise su u našem svetištu u 8,00 sati i 19,00 sati.

PREDUSKRSNA ISPOVIJED U ŽUPI:

U subotu je ispovijed za djecu, u crkvi u 10,00 sati, za učenike od 4 do 8. Razreda. Molimo roditelje da ih sve potaknu na dolazak!

Također u subotu navečer, na svetkovinu Sv. Josipa, u 18,00 sati je pokorničko bogoslužje i sv. ispovijed za odrasle  - pozivamo vas da na bogoslužje dođete svi i da se ispovjedite, kako ne bi nastale velike gužve pred Uskrs.


SLJEDEĆA NEDJELJA je NEDJELJA MUKE GOSPODNJE -  CVJETNICA.
  • u 10,00 sati je vani na oltarnom prostoru u dvorištu SVEČANI BLAGOSLOV MASLINOVIH GRANČICA, potom procesija i ulaz u crkvu, te sv. misa pod kojom se pjeva Muka Gospodina našeg Isusa Krista po Luki.
SVE VAS STOGA U ŠTO VEĆEM BROJU POZIVAMO NA BLAGOSLOV GRANČICA I ŽUPNU MISU U 10 SATI!
  • sv. ispovijed za bolesnike u župi je u ponedjeljak nakon Cvjetnice, kroz jutarnje sate, molimo Vas da nam kroz ovaj tjedan prijavite vaše bolesnike
  • križni put i sv. ispovijed za krizmanike i mlade naše župe je u utorak iza Cvjetnice, u 20,00 sati. Roditelji, potaknite svoje mlade!

Preporučamo katolički tisak na štandu za tisak kraj ulaza u crkvu, te također pogledajte ostale obavijesti na oglasnoj ploči ispred crkve.

Kroz ovaj tjedan prikupljat ćemo higijenske potrepštine za djecu, hranu i ostale potrepštine za malu djecu, time želimo pomoći djeci koja su na skrbi našeg nadbiskupijskog Caritasa. Sve što želite donirati možete donijeti kroz ovaj tjedan, a na svakom vašem daru od srca hvala!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!