subota, 25. rujna 2010.

26. NEDJELJA KROZ GODINU


26. 09. 2010.

Ponedjeljak:    Sv. Vinko Paulski, prezbiter
Utorak:           Bl. Inocent iz Berza, kapucin
Srijeda:          Sv. Mihael, Gabrijel i Rafael, arkanđeli, blagdan
Četvrtak:         Sv. Jeronim, prezbiter i crkveni naučitelj
Petak:              Sv. Terezija od Djeteta Isusa, djevica i crkvena naučiteljica
Subota:           Sv. Anđeli čuvari, spomendan

Zahvaljujemo svima Vama, dragi župljani, koji ste se odazvali na našu akciju prikupljanja novčanih sredstava za obnovu orgulja našega svetišta! Samo kroz ovaj tjedan, što donacijama određenih poduzeća, što vašim dobrovoljnim prilozima, sakupilo  se prvih 15 000 kuna! (Treba prikupiti još barem 100 tisuća...) Pozivamo i vas ostale, koji se još niste odazvali, da nam pomognete prema vlastitim mogućnostima. Svoj prilog možete ostaviti u za to označenu škrabicu na dnu crkve, ili osobno ostaviti u sakristiji. Na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!

Molimo učenike 1. i 2. razreda srednje škole, pripravnike za krizmu, ukoliko žele ove godine pristupiti primanju sakramenta krizme da se dođu upisati na župni vjeronauk! Upisati se mogu sada poslije nedjeljnih sv. misa ili svaki dan u tjednu nakon večernje sv. mise. Potaknite svoje srednjoškolce da se OBAVEZNO dođu upisati.

Potičemo sve one učenike od 4. razreda o. š. do 2. razreda srednje škole koji bi htjeli postati ministranti i čitači da se jave ovu subotu u 11 sati kako bi ih mogli početi pripremati za prijem.

Također potičemo sve odrasle koji žele primiti sakramente krštenja, pričesti i krizme da se do sljedeće nedjelje prijave u župni ured.

Vjeronauk u župi za sve uzraste počinje sljedeći ponedjeljak, 4. listopada.
Pogledajte raspored vjeronauka u glasnoj ploči!

Sljedeća nedjelja je 27. kroz godinu, mise su po redovnom rasporedu:

-          Pod misom u 11,30 sati biti će svečani zaziv Duha Svetoga za početak akademske, školske i vjeronaučne godine! Osobito pozivamo sve učenike, učitelje i profesore!

-          Sljedeća nedjelja je ujedno i uočnica blagdana Sv. Franje Asiškog, stoga pod misom u 19,00 sati biti će „Obred preminuća“ Sv. Franje Asiškog, a mi braća kapucini, sestre sv. Križa, braća i sestre Franjevačkog svjetovnog reda i Franjevačke mladeži obnovit ćemo svoje redovničke zavjete i obećanja u Frami.
-          Pozivamo Vas sve na večernju misu i obred preminuća!

Više ostalih informacija, pogledajte na web stranici župe.
Od tiska preporučamo Glas Koncila, Živo vrelo... i ostali tisak.
UZMITE I ŽUPNI LISTIĆ, KOJEG VAM TOPLO PREPORUČAMO!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!