subota, 21. studenoga 2015.

34. NEDJELJA KROZ GODINU B NEDJELJA KRISTA KRALJA SVEGA STVORENJA


22. 11. 2015.

PONEDJELJAK:        spomendan - Sv. Andrija Dung-Lac i 117 vijetnamskih mučenika
ČETVRTAK:             spomendan - Sv. Leonardo Portomauricijski, franjevac
PETAK:                      spomendan – Sv. Franjo Antun Fasani – franjevac
SUBOTA:                   spomendan – Sv. Jakov Markijski, franjevac

U ovom tjednu, u petak, subotu i nedjelju, od 27. do 29. 11. u našem će se samostanu održati misijska prodajna izložba za Tanzaniju i Haiti., koju organiziraju naše sestre Služavke Malog Isusa:
U petak u 16,45 je početak programa i molitva krunice za misije, u 17:15 je Euharistijsko slavlje, a u 18:00 je otvorenje izložbe u dvorani samostana
U subotu i nedjelju od 08:00 do 19:00 sati dođite, u dvorani našeg samostana upoznajte život misija i pomozite rad u misijama kupnjom prigodnih božićnih ukrasa.

·       Podsjećamo na župni vjeronauk,  na biblijske susrete srijedom u 20,00 sati, te euharistijsko klanjanje četvrkom poslije večernje sv. mise.
·       Pozivamo sve mlade pjevaće, glazbenike, sviraće, koji bi se željeli uključiti i osnovati ZBOR MLADIH našeg svetišta, prijem u zbor i probe pjevanja su subotom u 16,00 sati.
·       Svi oni koji bi željeli postati župni suradnici, ministranti i čitaći, neka dođu na priprave subotom u 11,00 sati kada je redoviti ministrantski sastanak!

I danas, sada poslije sv. mise pred crkvom (ili u vjeronaučnoj dvorani ako bude loše vrijeme) možete nabaviti adventske vijence i ukrase koje su izrađivali naši Framaši. Sav prihod od prodaje ide za obnovu našeg svetišta! Ukljućite se, ukrasite svoj dom, i ujedno sudjelujte u obnovi svetišta!

Sljedeća nedjelja je 1. NEDJELJA DOŠAŠĆA – ADVENTA, započinjemo našu pripravu za Božić. Sv. mise su po redovnom nedjeljnom rasporedu.

Od tiska preporučamo: novi broj Glasa Koncila.

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!