četvrtak, 10. prosinca 2015.

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA C

13. 12. 2015.

Današnja nedjelja ujedno je i NEDJELJA CARITASA – kada posebno mislimo na one koji su najsiromašniji. Svoj prilog za pomoć potrebitima, da im se barem malo uljepšaju Božićni blagdani, možete staviti na dnu crkve u škrabicu označenu „za Caritas“, te uzmite letak kojim se možete upoznati što sve inaće Caritas čini za potrebite.
Na svakom Vašem daru od srca zahvaljujemo.

DANAS SLAVIMO I POČETAK „GODINE BOŽJEG MILOSRĐA“ ZA NAŠU NADBISKUPIJU
Pozvani smo svi danas u 16,00 sati u našu Katedralu  na sv. misu pod kojem će naš Nadbiskup Marin Barišić svećano otvoriti „vrata milosrđa“

U ponedjeljak je spomen Sv. Ivana od Križa, prezibtera i crkvenog naučitelja.
U četvrtak, 17. prosinca započinje naša uža priprava ili devetnica za Božić. Kroz 9 dana od 17. do 25. pozvani smo na još veću pripravnost i sabranost, a u crkvi kroz to vrijeme pjevamo tzv. „O-antifone“- kroz ovo vrijeme osobito vas pozivamo na sv. mise zornice!

U ovaj PETAK, 18. PROSINCA, će stoga jutarnju sv. misu zornicu u 6,30 u našoj crkvi predvoditi naš Nadbiskup Marin Barišić.

POČETAK POKORNIČKIH BOGOSLUŽJA U NAŠOJ ŽUPI:
  • U subotu, 19. 12. 2015. – BITI ĆE ISPOVIJED ŠKOLSKE DJECE – pozivamo sve učenike od 4. do 8. razreda O. Š. da dođu na sv. ispovijed u subotu u 9,00 sati!

  • SLJEDEĆA NEDJELJA, 20. 12. 2015. je 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA.
    – Svećano otvaranje „Vrata milosrđa“ biti će u svetištima u Sinju i Vepricu.
    A u našoj crkvi sljedeće nedjelje, 20. 12. 2015., biti će POKORNIČKO BOGOSLUŽJE I SV. ISPOVIJED ZA ODRASLE sa početkom u 17,30 sati! Dođite u što većem broju da se ispovijedite za Božić, u 17,30 počinje pokorničko i ispovijed koju ćemo završiti sa sv. misom u 19,00 sati.
  • Nakon Sv. mise u 19,00 sati, sljedeće 4, nedjelje došašća naš župni zbor će održati koncert uz nadolazeće blagdane, ali i uz obilježavanje 215. godišnjice smrti skladatelja Julija Bajamontija. Dođimo na koncert!
  • U ponedjeljak, 21. 12. 2015. poći ćemo ISPOVIJEDITI BOLESNIKE u župi za Božić, molimo Vas da nam već od danas u župnom uredu prijavite vaše bolesne, stare i nemoćne koje bi ste željeli da pohodimo i ispovijedimo za Božić!

Od tiska posebno preporučamo Glas Koncila, a u sakristiji možete nabaviti prigodne zidne kalendare za sljedeću 2016. godinu i Božićne čestitke!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!