subota, 19. prosinca 2015.

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA C



20. 12. 2015.

Večeras je POKORNIČKO BOGOSLUŽJE i ispovijed za odrasle, s početkom u 17,30 sati. Molimo Vas da se večeras dođete ispovjediti u što većem broju, kako bi bilo manje gužve pred Božić! Ispovijed ćemo završiti s večernjom misom u 19,00 sati.


Sutra, u ponedjeljak, 21. 12. je kroz jutro od 9-12 sati predbožićna ispovijed za bolesnike u vašim obiteljima. Molimo vas da nam još kroz dan prijavite vaše bolesnike kako bi smo ih mogli posjetiti.
Ispovijed za srednjoškolce od prvog do 4. razreda, mlade i krizmanike naše župe je u utorak, 22. 12. u 20,00 sati. Molimo Vas da ih potaknete na dolazak!

Kroz ovaj tjedan više nema redovitih kateheza i župnog vjeronauka – župni vjeronauk i kateheze se nastavljaju od 1. veljače 2015. godine!
Ovaj tjedan je još samo u srijedu – biblijska srijeda, u 20,00 sati!
Tema je: Betlehem – otajstvo Kristova utjelovljenja kroz Stari i Novi zavjet.

Pred Božić kroz ovaj tjedan Vam u našoj crkvi poklanjamo Božićne koncerte – duhovnih i tradicionalnih božićnih pjesama!
  • Večeras, u nedjelju, nakon večernje sv. mise biti će predbožićni koncert našeg župnog zbora kojim će obilježiti godišnjicu smrti skladatelja Julija Bajamontia.
  • Na sam badnjak, prije mise polnoćke, u 23,00 sati nastupa naš Mješoviti župni zbor koji će izvoditi tradicionalne Božićne pjesme.
  • A sljedeće nedjelje, 27. prosinca, poslije večernje sv. mise božićni koncert će izvesti naš župni dječji zbor.
Kroz ovaj tjedan su još mise zornice u 6,30 sati ujutro. Ako do sada još niste bili niti na jednoj zornici, eto još kroz ovaj tjedan prilike!

RASPORED SV. MISA U NAŠEM SVETIŠTU ZA BOŽIĆNO VRIJEME:

Na sam Badnjak, u četvrtak, 24. 12. ujutro je misa zornica u 6,30 sati
Nema večernje mise u 19,00 sati, nego je točno u ponoć misa polnoćka.  
Crkva će već biti otvorena od 22,30 sati, pa vas prije polnoćke s početkom u 23,oo sati pozivamo na božićni koncert našeg župnog zbora.

U PETAK, NA BOŽIĆ: sv. mise su kao u nedjelju u 8,00; 10,00; 11,30 i 19,00 sati
U SUBOTU je spomen sv. Stjepana, prvomučenika, sv. mise su u 8,00; 10,00 i 19,00 sati (nema sv. mise u 11,30 sati!)
SLJEDEĆA NEDJELJA, je Nedjelja Sv. Obitelji,  Sv. mise su po redovnom nedjeljnom rasporedu.

U blagoslov obitelji poći ćemo od ponedjeljka 28. prosinca. Raspored blagoslova obitelji po ulicama objavit ćemo na Božić i sljedeće nedjelje, a također ćete ga moći naći i na župnoj web stranici i u župnom listiću kojeg ćete moći uzeti u crkvi.
Molimo sve one koji su doselili u našu župu, koji su novi župljani ili pak imaju novi stan, a žele blagoslov, da se prijave kroz ovaj tjedan u župnom uredu!

Župni ured neće raditi sutra u ponedjeljak, zbog ispovijedi bolesnika i priprema za Božić, ostale dane će raditi u normalno uredovno vrijeme.
Od tiska posebno preporučamo Glas Koncila, a u sakristiji možete nabaviti prigodne zidne kalendare za sljedeću 2016. godinu i Božićne čestitke!

Nema komentara:

Povežite se sa župljanima preko alatne trake vašeg web-preglednika!

toolbar powered by Conduit
Klikom na "Gospa Pojišan" iznad instaliraj toolbar na ovu stranicu i poveži se u župnu zajednicu!